Yeşil Düğme - Enerji Tasarrufu

 
YEŞİL DÜĞME yazılımı, programlanan bir süre sonrasında veya kullanıcının masaüstündeki YEŞİL DÜĞMEYİ manuel olarak tıklamasıyla Verbatim Store `n` Go'yu otomatik olarak uyku moduna alarak enerji tüketimini azaltır ve sürücünün beklenen ömrünü uzatır.

 
 

*Belirtilen akım tüketimi (mA), bir test laboratuarı ortamında elde edilebilir. Gerçek performans değişebilir ve donanım/yazılım teknik özelliklerine/öğenin kullanıldığı cihazın ayarlarına bağlıdır.

 

Yeşil düğme yazılımı, enerji tasarrufu etmek için sabit sürücünün beklemeye alınacağı zamanı kontrol etmenize olanak verir.

Sabit sürücü boştayken, “şimdi beklemeye al” düğmesini tıklamanız yeterlidir böylece enerji tasarrufu sağlamak için sabit sürücü "uyku moduna" alınır.

 

Verbatim Sabit Sürücü Biçimlendirici

  • Sabit sürücüde depolanan verileri silmeden Verbatim Sabit Sürücünüzü kolayca FAT32'den NTFS'ye dönüştürün.
  • Verbatim Sabit Sürücünüzü FAT32'den NTFS'ye ya da NTFS'den FAT32'ye kolayca yeniden biçimlendirin. Biçimlendirme işlemi genellikle sabit sürücüde depolanan tüm verileri siler.
 

Verbatim Sabit Sürücü biçimlendirme yazılımı, Windows işletim sistemi kullanan bir bilgisayardaki USB yuvası üzerinden çalışır. Yalnızca Verbatim harici sabit sürücülerle birlikte çalışmak üzere tasarlanmıştır.

 
 

Lütfen Biçimlendirme yazılımını indirmek için düğmeyi tıklayın.

 
Download Hard Drive Formatter software
 
Bookmark and Share
Close
KAPAT

Cep Sabit Sürücüsü USB 2.0 250 GB / ArkadaŞiniza SÖyleyİn

 
Adım:*
E-posta adresim:*
Arkadaşlarınızın adı:*
Arkadaşlarınızın e-posta adresleri:*
Yorumlar:
 
The red highlighted fields are mandatory.
Invalid email address

Cep Sabit Sürücüsü USB 2.0 250 GB / ArkadaŞiniza SÖyleyİn

 
 
 
 

Ana Sayfa / Taşınabilir / Cep Sabit Sürücüsü USB 2.0 250 GB

 
Cep Sabit Sürücüsü USB 2.0 250 GBCep Sabit Sürücüsü USB 2.0 250 GBCep Sabit Sürücüsü USB 2.0 250 GBCep Sabit Sürücüsü USB 2.0 250 GBCep Sabit Sürücüsü USB 2.0 250 GBCep Sabit Sürücüsü USB 2.0 250 GBCep Sabit Sürücüsü USB 2.0 250 GBCep Sabit Sürücüsü USB 2.0 250 GBCep Sabit Sürücüsü USB 2.0 250 GB
  • 47507
  • 47507
  • 47507
Görüntüyü yaklaştırmak için döndürün Görüntüyü yaklaştırmak için döndürün
Görüntüyü indirmek için küçük resimler üzerine tıklayın. Görüntüyü indirmek için küçük resimler üzerine tıklayın.
 

Cep Sabit Sürücüsü USB 2.0 250 GB

Bu ürün bulunmamaktadır.

Hareket halindeyken dosya yedeklemek için ince, cep boyutunda taşınabilir depolama alanı!

Verbatim Cep Sürücüsü sert alüminyum taban ve parlak siyah renkte yüzeye sahip zarif bir tasarımla sunulur. Küçük ve hafiftir, cebinize mükemmel bir şekilde sığar ve kolay Tak Çalıştır özelliğine sahiptir.

Cep Sabit Sürücüsü dünyadaki herhangi bir PC ile çalışma esnekliği tanıyan Verbatim Senkronizasyon Yazılımını içerir! Posta, adres defteri, takvim, dosyaları, tarayıcı adres ayrıntılarını, fotoğrafları ve videoları sabit sürücüyle senkronize edip başka bir PC'de kullanın

PC/dizüstü bilgisayar sabit sürücünüz ile cep sabit sürücüsü arasında kendi 'yedekleme' ayarlarınızı yaratmanızı sağlayan dosya şifrelemeli 'Dmailer' yedekleme yazılımı da bulunur. Cep Sürücüsü üzerinde PC ve Mac sürümleri bulunur.

Cep Sabit Sürücüsü FAT32 formatlıdır, bu yüzden hem Windows hem de Mac işletim sistemleri ile uyumludur.

Verbatim 2 Yıl Sınırlı Garanti

Ürün Numarası: 47507
Kapasite: 250 GB

Bookmark and Share
 
 
Display stores with product availability

 
 
 
  •  
  • Özellikler ve Faydalar

  • Sistem Gereksinimleri

  • Teknik Özellikler

  •  
 
  • Küçük ve hafif. Cep boyutunda!
  • USB 2.0 Tak Çalıştır
  • Şık kutu
  • Dmailer Yedekleme Yazılımı ve Verbatim Senkronizasyon Yazılımı birlikte verilmektedir.
  • Windows ve Mac OS ile çalışması için FAT32 formatlı
  • Askılı taşıma çantası birlikte verilmektedir
  • Ücretsiz Yardım Hattı Desteği
  • Verbatim 2 Yıl Sınırlı Garanti.
 
 
 
 

 
 

 

 
 
 
 
 
Copyright © 2012 Verbatim Ltd. All Rights Reserved.
"Verbatim" and logo are the trademarks of Mitsubishi Kagaku Media Co., Ltd. registered in EU and other countries.
1MB = 1,000,000 bytes 1GB = 1,000,000,000 bytes. Some of the capacity is used for formatting and other functions, and thus is not available for data storage.
Website Design & Development by Orckid