Sorunuzla ilgili olan ürün hangisi?

Blu-ray, DVD & CD
USB Sürücüler
Bellek Kartları
SSD
Sabit Sürücüler
Aksesuarlar
Lighting
Blu-ray, DVD & CD
Cevaplanan sorular İndirilenler Teknik Destek / Yardım Yararlı Bağlantılar Broşürler & Kılavuzlar Basın Bültenleri
Storage media:Your questions answered
Sorunuzu bulamadıysanız, lütfen aşağıdaki adresten Verbatim Destek bölümüyle irtibat kurun supportcentre@verbatim-europe.com.

Bir diskin ne kadar uzun süre dayanacağının içine ne tür veri depolandığıyla (ses veya diğer veri dosyaları, örn. programlar) ilgisi var mıdır?

DVD’ler söz konusu olduğunda prensip olarak cevap hayırdır çünkü kayıt daima aynı format kullanılarak hata düzeltmeyle birlikte gerçekleştirilir.  CD-R’ler için hata düzeltme derinliğine bağlı olarak farklılık gösteren çeşitli kayıt formatları bulunmaktadır ve bu da farklılıkların söz konusu olduğu anlamına gelmektedir.  Veri CD-R’leri, ses CD-R’lerinin sahip olmadığı hata tanıma ve hata düzeltme işlemleri kullanır.  Bu konuda verinin kendisi bir rol oynamaz. 
Geri
 
 
 
Copyright © 2012 Verbatim Ltd. All Rights Reserved.
"Verbatim" and logo are the trademarks of Mitsubishi Kagaku Media Co., Ltd. registered in EU and other countries.
1MB = 1,000,000 bytes 1GB = 1,000,000,000 bytes. Some of the capacity is used for formatting and other functions, and thus is not available for data storage.
Website Design & Development by Orckid