Çevre

Verbatim, şirketimizin ve ürünlerimizin çevre üzerindeki etkisini azaltmak için çok sayıda özel önlem almıştır. Enerji tasarrufuna yönelik politikalar uygulamanın yanı sıra üretim ve paketleme süreçlerimizde çevre dostu malzemeleri kullanarak ürünlerimizin sürdürülebilirliğini artırmanın yollarını aramaya devam ediyoruz.

Enerji Tasarruflu Depo

Verbatim’in Avrupa deposu, BS OHSAS 18001 ve ISO 50001 uluslararası standartlarına göre onaylanmıştır. ISO 50001 sertifikası doğrultusunda, Enerji Hizmetleri Yönetmeliği (EDL-G) ile Almanya tarafından uygulanan AB Enerji Verimliliği Yönergeleri’nin ulusal gerekliliklerine uymaktadır. Tüm fabrikalarımız ve sözleşmeli lojistik sahalarımız ISO 14001 standardıyla uyumlu çevre yönetimi sistemlerine sahiptir.

Düşük Karbon Ayak İzi

Şirket olarak operasyonlarımızda Karbon Ayak İzimizi azaltmaya yönelik planımızı uygulayarak emisyon ve enerji tüketimi açısından çevre üzerindeki etkimizi azaltma taahhüdüyle hareket ederiz. Evde çalışma, e-eğitim ve kapsamlı video konferans hizmetlerinin kullanıma sunulması, her gün işe gitmek ve şirket içi toplantılara katılmak için yapılan yolculukların sebep olduğu çevresel etkiyi azaltmıştır. Elektrikli veya doğal gazla çalışan araçların kullanımını ve kaçınılamayan ulaşım emisyonlarının dengelenmesini içeren karbonsuz bir kargo hizmeti kullanıyoruz.

Carbon Footprint

Çevre Dostu Paketleme

Geri dönüştürülebilen veya geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen en çevre dostu malzemeleri kullanmak amacıyla tedarikçilerimizle birlikte çalışıyoruz. Ambalajlarımızda kullanılan plastik miktarını azaltıyoruz, plastik yerine daha sürdürülebilir malzemeler kullanıyoruz ve paketlemenin genel etkisini mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyoruz. Daha küçük ambalaj, aynı miktarda alana daha fazla birim sığdırabileceğinizden, daha az sayıda kargo anlamına gelir.

Copyright © 2024 Verbatim GmbH. All Rights Reserved.

"Verbatim" and logo are the trademarks, please refer to www.verbatim.com/trademarks

GB = 1 milyar bayt. Depolama için kullanılan kapasite daha az olacaktır; cihaz, biçimlendirme ve diğer görevler için belleğin %10'una kadar kullanır. Bkz. www.verbatim.com/flashcapacity.

Website Design & Development by GBS Solutions GmbH