Verbatim’in dünya çapında bilinen ürünleri, aralarında Optik Depolama Ortamlarının, USB Sürücülerin, Bellek Kartlarının, Sabit Sürücülerin, Katı Hal Sürücülerin (SSD’ler), Mobil Aksesuarların ve 3B Baskı Tellerinin yer aldığı bir yelpazede 120’den fazla ülkede satılmaktadır. Verbatim’in Ar-Ge gücü ve teknoloji liderliği, üretim süreçlerindeki zorlu kalite kontrol işlemleriyle bir araya gelerek birinci sınıf ürünleri ve Güvendiğiniz Teknolojiyi size garanti etmektedir.

Veri Depolama Alanının Öncüsü

1969 yılındaki kuruluşundan bu yana Verbatim, veri depolama teknolojisinin gelişimine yön vermiştir. Verbatim sözcüğü Latince’de “harfi harfine” anlamına gelir ve doğru, hatasız veri kaydı ilkesini temsil etmek üzere şirketin kuruluşundan beri kullanılmaktadır. Disketlerden ve manyetik optik depolama sürücülerinden CD’lere, DVD’lere, Blu-ray ortamlarına, harici sabit sürücülere, flash bellek kartlarına, USB sürücülere ve SSD’lere kadar, Verbatim’in geniş ürün portföyü ve depolama sektörü üzerindeki etkisi rakipsizdir.

Şirket, işletmenin temelini oluşturan veri depolama hizmetini tamamlayan bir dizi bilgisayar aksesuarı da sunmakta ve bunu yaparken aynı yüksek kalite, uyumluluk ve güvenilirlik standartlarını uygulamaktadır.

3B Baskı Malzemelerinde Yenilikçi

Verbatim 2014 yılından beri 3B baskı sektörü için yüksek kaliteli filamentler sunmaktadır. Seride en yaygın olarak kullanılan ABS ve PLA filamentlerinin yanı sıra Verbatim için özel olarak tasarlanmış olanlar da bulunmaktadır. Filamentlerimiz, diğer tüm Verbatim ürünlerinde olduğu gibi, yüksek kalite kontrol standartları ve sıkı toleranslar çerçevesinde üretilmiştir. Bu sayede tutarlı besleme ve kararlı yazdırma gerçekleştirilebilir..

Copyright © 2024 Verbatim GmbH. All Rights Reserved.

"Verbatim" and logo are the trademarks, please refer to www.verbatim.com/trademarks

GB = 1 milyar bayt. Depolama için kullanılan kapasite daha az olacaktır; cihaz, biçimlendirme ve diğer görevler için belleğin %10'una kadar kullanır. Bkz. www.verbatim.com/flashcapacity.

Website Design & Development by GBS Solutions GmbH